'Ενωση Μεταφορέων Κατοικιδίων Ζώων.

ΓΙΑΤΙ το PETAXI;

pettaxi

Είμαστε μια πλήρης ομάδα (Χάρης – Μαρία – Μανώλης – Νίκος – Χρήστος – Ισίδωρος – Κώστας – Γιώργος – Θέμης – Σπύρος –  Ανδρέας) με πολλές επιλογές και «χωρίς όρια» που πραγματικά μπορούμε να μεταφέρουμε και να βοηθήσουμε όποια ανάγκη και να παρουσιαστεί και φυσικά με το μικρότερο δυνατό κόστος  παντού στην Αθήνα και παντού στην Ελλάδα!
Έχουμε αγάπη , καλή διάθεση και σχεδόν 20 χρόνια πείρα στο χώρο (ο καθένας μας ξεχωριστά και από την δικιά του σκοπιά) , γνωρίζουμε σε βάθος την συμπεριφορά και τις διαφορετικές απαιτήσεις των ζώων αλλά και των συνοδών τους!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ….Για ασφαλείς και εξατομικευμένες μεταφορές μικρών ή μεγάλων ζώων πάντα σε ευάερα και ευήλια αυτοκίνητα (βαν) με φωτεινούς και άνετους χώρους για εσάς και τα ζωάκια…..
ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΜΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (δικά μας ή συνεργατών ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 8 ΘΕΣΕΙΣ) ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΖΩΩΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΙΘΑΝΕΣ  μαζικές ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΤΑΡΑΧΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 8 ΘΕΣΕΙΣ) ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΖΩΩΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΙΘΑΝΕΣ  μαζικές ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΤΑΡΑΧΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ “ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ” ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! Παρακαλούμε και εσάς να είστε σίγουροι πριν από κάθε κράτηση σε εμάς!
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΑΣ!
Διαθέτουμε για εσάς και τις ανάγκες σας:
Aυτοκίνητο Ταξί και βανάκια (απο 4 εως 8 θέσεις) πλήρως εξοπλισμένα και διαμορφωμένα για τις ανάγκες των μικρών μας φίλων
και minibus με περισσότερες θέσεις επιβατών και ακόμα περισσότερο ελεύθερο χώρο για κατοικίδια ζώα και διάφορα πράγματα!
Όλα τα αυτοκίνητα του στόλου μας είναι πάντα ΑΠΟΛΥΜΑΣΜΕΝΑ με θέσεις και παράθυρα, σε άριστη κατάσταση , με A/C ή κλιματισμό και εξοπλισμένα με τα πάντα που ίσως να χρειαστούν οι μικροί μας φίλοι κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ή μικρού ταξιδιού!
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ:
 • Κτηνιατρεία – κλινικές  -Νοσοκομεία (με αναμονή)
 • Φυσιοθεραπευτές σκύλων και συνοδών (Pet masseurs)
 • Pet Shops
 • Εκτροφεία & Εκπαιδευτήρια
 • Πανσιόν & Ξενώνες
 • Πρακτορεία– Λιμάνια – Αεροδρόμια
 • Κομμωτήρια σκύλων (με αναμονή)
 • Pet cafe κλπ χώροι κατοικιδίων
 • στο ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ (στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα) αν χρειαστεί  για μόνιμες και νόμιμες λύσεις.
 • Μεταφορές σάκων τροφών , κλουβιών , αξεσουάρ και λοιπών αντικειμένων.
 • ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ από 65€+ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ Ή ΣΥΝΟΔΟΥΣ αλλά ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ Ή ΝΗΣΙ στην Ελλάδα!
  • SOS…Μια ΕΓΚΑΙΡΗ και σίγουρη ΚΡΑΤΗΣΗ σε εμάς (1-2 μέρες νωρίτερα για μικρή αποσταση ή 5-6 για ένα ταξίδι) έχει ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ & ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ για εσάς!!! ….

  • Προσοχή σε διάφορους επιτήδειους που παραποιούν το όνομα μας “Pet Taxi” με σκοπό να δημιουργήσουν σύγχυση στο καλοπροαίρετο φιλόζωο επιβατικό κοινό…..Ελέγξτε άδειες τροχαίας, εφορίας, κτηνιατρικής υπηρεσίας, ΜΗΤΕ κλπ καθώς και (πραγματικές) κριτικές για την καταλληλόλητα του οχήματος πριν προβείτε σε κάποια συμφωνία..
   …..ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΗ (ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ) ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ “ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ” ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ Ή ΑΛΛΑΓΕΣ…ΜΑΣ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ  ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΓΚΗ……ευχαριστώ για την κατανόησή σας!
* *     Οι επαγγελματικοί Στόχοι του ομίλου μεταφορών μας είναι απλοί …. Υπηρεσίες δίχως όρια αλλά σε τιμές με όρια για εσάς και τους μικρούς μας φίλους!!!!

 

* ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ *

Aπλα "κλικαρετε" το QRCODE.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ORIGINAL PETTAXI ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ.

 

 

 

Aπλα "κλικαρετε" το QRCODE.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ PET MOVERS ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 

pettaxi.gr ->email info@pettaxi.gr  *  petmovers ->email info@petmovers.gr

Call Now Button