'Ενωση Μεταφορέων Κατοικιδίων Ζώων.

ΤΙΜΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για κάθε σας ανάγκη θα βρούμε τη σωστή λύση και τον κατάλληλο συνεργάτη για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και με το δυνατόν μικρότερο κόστος! (μην ξεχνατε οτι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και ετσι οφειλουμε να την αντιμετωπιζουμε)
Οι τιμές μας ξεκινούν από 15€+ για μεταφορές εντός Άθηνων και για εκτός Αττικής απο 65€+
  • SOS…Μια ΕΓΚΑΙΡΗ και σίγουρη ΚΡΑΤΗΣΗ σε εμάς (1-2 μέρες νωρίτερα για μικρή απόσταση ή 5-6 για ένα ταξίδι) έχει ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ & ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ για εσάς!!! ….

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ απο 65€+ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ αλλά ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ Ή ΝΗΣΙ στην Ελλάδα!
ΣΙΓΟΥΡΑ ο καλύτερος τρόπος για μια κράτηση είναι ο άμεσος  και από το τηλέφωνο. Έτσι μπορούμε να αναφερθούμε σε όλες τις λεπτομέρειες της εκάστοτε μεταφοράς  να σας πούμε τη γνώμη μας και να σας δώσουμε την ίδια στιγμή μία πάρα πολύ καλή προσφορά!

6945333218 wind  * what’s app & Viber

6936779916 cosmote

6945033278 vodafone * what’s app

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ …Ενημερώνουμε τους φίλους και πελάτες μας ότι τις μεσημεριανές ώρες συνήθως βρισκόμαστε σε  νοσοκομεια ή εξυπηρετουμε  ευαίσθητες  κοινωνικές ομάδες και ίσως να μην μπορέσουμε να σας απαντήσουμε εκείνη τη στιγμή… αλλα λίγο πιο μετά.
 Εαν λοιπόν για κάποιο λογο δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε στην  κλήση σας  αμέσως (επαγγελματικο κώλυμα ή δυσκολη ώρα) τοτε παρακαλώ  ξαναπροσπαθήστε λίγο αργότερα και

αφήστε γραπτό μήνυμα (sms) ή στο 6945333218 για  what’s app & Viber με στοιχεία σας και το τηλέφωνο σας….και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μια πολύ καλή (απο κάθε άποψη) προσφορά.

Aν πάλι εσείς δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να μιλήσετε στο τηλέφωνο (για κάποια κράτηση) μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο      Info@petaxi.gr 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Για να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε και να σας δώσουμε μία πάρα πολύ καλή προσφορά ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…..
Το πότε θέλετε το ραντεβού (πχ την Τρίτη ή την Τετάρτη 20 ή 21 Ιουλίου) ,
την ώρα (πχ από 10 έως 12 το πρωί)
την πλήρη διεύθυνση παραλαβής (ή πτήση για αεροπλάνο ή όνομα πλοίου κλπ)
την διεύθυνση μετάβασης
τον αριθμό ατόμων και ζώων και αποσκευών
το περίπου μέγεθος των ζώων ή του ζώου αλλά και των αποσκευών
και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία πιστεύετε ότι θα έπρεπε να γνωρίζουμε για την ασφαλή και άνετη μεταφορά μας!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ E-MAILΣΑΣ

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ (προορισμοί, τοποθεσίες, πόλεις, χωριά κλπ) είναι απλά και μόνο ενημερωτικού χαρακτήρα. Δεν διοργανώνουμε εκδρομές με εισιτήρια κλπ. Εμείς και οι συνεργάτες μας μπορούμε να αναλάβουμε τις μεταφορές σας (με νόμιμα ταξί ή βαν) όποτε και όπου μας το ζητήσετε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ….Για ασφαλείς και εξατομικευμένες μεταφορές μικρών ή μεγάλων ζώων πάντα σε ευάερα και ευήλια αυτοκίνητα (βαν) με φωτεινούς και άνετους χώρους για εσάς και τα ζωάκια…..
ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΜΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (δικά μας ή συνεργατών ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 8 ΘΕΣΕΙΣ) ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΖΩΩΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΙΘΑΝΕΣ  μαζικές ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΤΑΡΑΧΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
  • Προσοχή σε διάφορους επιτήδειους που παραποιούν το όνομα μας “Pet Taxi” με σκοπό να δημιουργήσουν σύγχυση στο καλοπροαίρετο φιλόζωο επιβατικό κοινό…..Ελέγξτε άδειες τροχαίας, εφορίας, κτηνιατρικής υπηρεσίας, ΜΗΤΕ κλπ καθώς και (πραγματικές) κριτικές για την καταλληλόλητα του οχήματος πριν προβείτε σε κάποια συμφωνία..

pettaxi.gr ->email info@pettaxi.gr  *  petmovers ->email info@petmovers.gr

Παρακολουθήστε τις νέες μας Προσφορές στη Σελίδα μας και γίνετε και εσείς Μέλος! https://www.facebook.com/pettaxigr

Call Now Button