'Ενωση Μεταφορέων Κατοικιδίων Ζώων.

ΤΙΜΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για κάθε ανάγκη σας θα βρούμε τη σωστή λύση και τον κατάλληλο συνεργάτη για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και με το δυνατόν μικρότερο κόστος! (μην ξεχνατε οτι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και ετσι οφειλουμε να την αντιμετωπισουμε)
Οι τιμές μας ξεκινούν από 15€+ για μεταφορές εντός Αθηνών και για εκτός Αττικής από 65€+
  • SOS…Μια ΕΓΚΑΙΡΗ και σίγουρη ΚΡΑΤΗΣΗ σε εμάς (1-2 μέρες νωρίτερα για μικρή απόσταση ή 5-6 για ένα ταξίδι) έχει ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΌΤΗΤΑ & ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ για εσάς!!! ….

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ από 65€+ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟ αλλά ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ Ή ΝΗΣΙ στην Ελλάδα!
ΣΙΓΟΥΡΑ ο καλύτερος τρόπος για μια κράτηση είναι ο άμεσος και από το τηλέφωνο. Έτσι μπορούμε να αναφερθούμε σε όλες τις λεπτομέρειες της εκάστοτε μεταφοράς να σας πούμε τη γνώμη μας και να σας δώσουμε την ίδια στιγμή μία πάρα πολύ καλή προσφορά!

6945333218 wind * what’s app & Viber

6936779916 cosmote

6945033278 vodafone * what’s app

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ …Ενημερώνουμε τους φίλους και τους πελάτες μας ότι τις μεσημεριανές ώρες συνήθως βρισκόμαστε σε νοσοκομεία ή εξυπηρετούμε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ίσως μην μπορέσουμε να σας απαντήσουμε εκείνη τη στιγμή… αλλά λίγο πιο μετά.
 Εαν λοιπόν για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε στην κλήση σας αμέσως (επαγγελματικό κώλυμα ή δυσκολή ώρα) τοτε παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε λίγο αργότερα και

αφήστε γραπτό μήνυμα (sms) ή στο 6 945333218 για what’s app & Viber με στοιχεία σας και το τηλέφωνο σας….και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μια πολύ καλή (από κάθε άποψη) προσφορά.

Αν πάλι δεν είστε ή δεν προλαβαίνετε να μιλήσετε στο τηλέφωνο (για κάποια κράτηση) μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο       Info@petaxi.gr 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Για να μπορέσουμε να σας απαντήσουμε και να σας δώσουμε μια πάρα πολύ καλή προσφορά ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…..
Το πότε θέλετε το ραντεβού (πχ την Τρίτη ή την Τετάρτη 20 ή 21 Ιουλίου) ,
την ώρα (πχ από 10 έως 12 το πρωί)
την πλήρη διεύθυνση παραλαβής (ή πτήση για αεροπλάνο ή όνομα πλοίου κλπ)
τη διεύθυνση μετάβασης
τον αριθμό ατόμων και ζώων και αποσκευών
το μεγαλύτερο μέγεθος των ζώων ή του ζωού αλλά και των αποσκευών
και άλλη πληροφορία πιστεύετε ότι θα έπρεπε να γνωρίζουμε για την ασφαλή και άνετη μεταφορά μας!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ E-MAIL

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ (προορισμοί, τοποθεσίες, πόλεις, χωριά κλπ) είναι απλά και μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Δεν διοργανώνουμε εκδρομές με εισιτήρια κ.λπ. Εμείς και οι συνεργάτες μας μπορούμε να αναλάβουμε τις μεταφορές σας (με νόμιμα ταξί ή βαν) όποτε και όπου μας το ζητήσετε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ….Για ασφαλείς και εξατομικευμένες μεταφορές μικρών ή μεγάλων ζώων πάντα σε ευάερα και ευήλια αυτοκίνητα (βαν) με φωτεινούς και άνετους χώρους για εσάς και τα ζωάκια…..
ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΛΥΜΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (δικά μας ή συνεργάτες ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 8 ΘΕΣΕΙΣ) ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΖΩΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩΝ ΤΩΝ ΜΑΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΧΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΖΙΤΩΝ ΠΕΡΙΘΕΡΩΝ!
  • Προσοχή σε διάφορους επιτήδειους που παραποιούν το όνομά μας “Pet Taxi” με σκοπό να δημιουργήσουμε σύγχυση στο καλοπροαίρετο φιλόζωο επιβατικό κοινό…..Ελέγξτε άδειες τροχαίας, εφορίας, κτηνιατρικής υπηρεσίας, ΜΗΤΕ κλπ καθώς και όλα τα έγγραφα τους.

pettaxi.gr ->email info@pettaxi.gr * petmovers ->email info@petmovers.gr

Παρακολουθήστε τις νέες μας Προσφορές στη Σελίδα μας και γίνετε και εσείς Μέλος! https://www.facebook.com/pettaxigr

Call Now Button